خدمات آموزشی
گروه خانواده و کودک هیلان
والدگری تأملی
والدگری تأملی به معنای فرزندپروری بر مبنای درک همزمان دنیای درونی خود و دنیای درونی فرزند است. این کارگاه به والدین کمک میکند تا بتوانند رفتارهای خود و فرزندشان را بر اساس حالتهای روانی و انگیزههای زیربنایی آن درک و تحمل کنند.
یک والد تأملی میتواند در لحظه تصمیمی برای خودش و فرزندش بگیرد که منافع هر دو آنها را شامل شود و هیچکدام از آنها احساس نادیده گرفتهشدن نداشته باشند.
محتوای دوره:
جلسه اول: معارفه، توضیح روند جلسات و مقدمهای بر شناخت دنیای درونی، شکلگیری استراتژیهای ارتباطی با فرزند و ارتباط تفکر، احساس و رفتار و تأثیر درونیات والد و فرزند بر یکدیگر
جلسه دوم: مدیریت و تنظیم هیجانات
جلسه سوم: آموزش اصول اساسی والدگری تأملی و تنظیم هیجانی در کودکان
جلسه چهارم: اصول اساسی والدگری تأملی در برخورد با بدرفتاری
جلسه پنجم: والدگری تأملی در برخورد با خانواده، همشیران و دوستان
جلسه ششم: به کارگیری ظرفیت تأملی در موقعیتهای خوشایند
ویتامین
دورهای برای خودشناسی و ارتقاء توانمندیهای روانشناختی کودکان
خودشناسی واژه جذابی برای ما بزرگترهاست. خودشناسی برای ما، معادل با توانمندی است. زمانیکه نیازها، احساسات و افکار خودمان را میشناسیم، تکلیفمان با خودمان روشن است و در موقعیتهای مختلف میدانیم باید چهکار کنیم. به همین ترتیب شناخت دیگران و درک اینکه چه چیزی باعث خوشحالی، ناراحتی یا عصبانی شدنشان میشود کمک میکند که بهتر بفهمیم چطور با آنها رفتار کنیم و تکلیف رابطههایمان نیز مشخصتر میشود.
اما خودشناسی برای کودکان چه معنایی دارد؟ خودشناسی برای آنها چطور اتفاق میافتد؟ برای کودکانی که هنوز به این ظرفیت دست پیدا نکردهاند؟ ظرفیتی که ما به آن منتالیزیشن میگوییم. کودکان نیز مثل ما بزرگترها برای برقراری ارتباط امن با خود و دیگری، هم به شناخت خودشان نیاز دارند و هم دیگران.
اما آنها چطور میتوانند از دنیای درونی خودشان آگاه شوند و چطور میتوانند دنیای درونی دیگران را بشناسند؟
هدف دوره ویتامین، افزایش مهارتهای خودشناسی و ارتباط بین فردی در کودکان و در نتیجه تقویت دنیای روانی آنهاست. این مهارتها همچون کپسولهای ویتامین برای دنیای روانشناختی کودکان به شمار میآیند.
در این دوره به کمک بازی، قصه، استعاره و تمرینهای ساده، بچهها درک بهتری از خودشان و دیگران پیدا میکنند تا در آینده بهتر بتوانند با موقعیتهای دشوار و تعارض برانگیز زندگیشان روبرو شوند.
.
معماری ذهن کودک: تبدیل تهدیدها به فرصت های تربیتی
آیا مرتب نگران و مضطرب است؟
آیا با شما لجبازی میکند و به حرفهایتان توجهی نشان نمیدهد؟
آیا مدام پای تلویزیون، تبلت، موبایل و.... است؟
آیا مدام میخواهد در کنار شما باشد و یا از شما میخواهد با او بازی کنید و همراهش باشید؟
آیا تصور میکنید فرزندتان میخواهد از روی عمد با شما لجبازی کند و یا آزارتان دهد؟
«نه»
او دلش نمیخواهد این کارها را انجام دهد ولی مغزش به او اینطور دستور میدهد.برای حل مشکلات کودکان مانند هر مساله دیگری، قبل از رفتن سراغ راهحل، باید در ابتدا مساله را خوب بشناسیم:
چرا اینطور رفتار میکند؟ چه چیزی باعث میشود اینطور واکنش نشان دهد؟ در ذهن او چه میگذرد؟
شما معمار ذهن فرزندتان هستید، شما می توانید به او کمک کنید تا هر چیزی در مغز او در جای مناسبش قرار بگیرد. شما میتوانید به مغز او نظم ببخشید تا به بهترین شکل از مغز خود برای مدیریت مناسب هیجانات، رفتارها و افکارش استفاده کند.فراموش نکنید هر چند مشکلات کودکان، آزاردهنده و گاهی فرسوده کننده هستند ولی این موقعیتهای به ظاهر ناخوشایند، می توانند فرصتی برای رشد شما و فرزندتان و شکلگیری رابطهای ایمنتر و صمیمیتر بین شما باشند.
با شما هستیم تا با شناخت عملکرد مغز کودک و تاثیر آن بر احساسات و رفتارهای او، به راه حلهای موثر دست پیدا کنیم.
مسافر کوچولو
نخستین دوره تخصصی روانشناختی ویژه دوران بارداری با رویکرد دلبستگی
شما هم منتظر یک مسافر کوچولو هستید؟
برای ورود به دنیای جدید والدگری آماده شده اید؟ آماده اید تا با او همراه شده و به دنیای درونی اش سفر کنید؟
تا به حال فکر کرده اید چگونه والدی خواهید شد؟
در مورد حرف هایی که باید به او بگویید، چیزهایی که باید به او نشان دهید و تجربه هایی که می خواهید برای او فراهم کنید، فکر کرده اید؟
فکر کرده اید که در این دنیا اولین آدم هایی که می بیند شمایید و تجربه بودن با شما، دریچه ای خواهد بود برای دیدن و معنا دادن به خودش، دیگرانی که با آنها خواهد بود و دنیایی که در آن خواهد زیست؟
سفری آغاز شده است، سفری پر فراز و نشیب، پر از تجربیات شگفت انگیز، همراه شما هستیم در برنامه مسافرکوچولو، برنامه ای برای آغاز یک رابطه امن